Om Meg

Jeg heter jenny Cornelia (25). Det er mye som gjør at jeg skriver blogg. Hovedgrunnen er vel at jeg synes det å dele ting gjør det lettere å bære. Hverdagen min er sterkt preget av ME, en veldig omdiskutert sykdom som det florerer mye fordommer rundt. Denne bloggen ønsker jeg å bruke på å vise hvordan det EGENTLIG er å leve med ME. I tillegg driver jeg å skriver bok! Det tar vel og merke lang tid på grunn av de kognitive utfordringene ME medfører. Boken har svært lite med ME og gjøre, siden jeg bruker skrivingen som et avbrekk fra sykdommen. 

Skrivingen er bare en av flere hobbyer jeg har fått i årene som ME-syk. Strikking har også blitt en greie. Jeg har begynt med digital tegning, noe jeg finner utrolig fascinerende og morsomt. Tegningen begynte jeg med nå i 2016, så ikke forvent kunstverk - enda. Men kanskje en dag hvis hobbyen holder i årenes løp. 

Selv om jeg er kronisk syk, så klarer jeg å finne ting som gjør meg glad og gir meg mental energi. For er det én ting jeg har blitt opptatt av når den fysiske helsen er bånn, er å prøve å ha det bra til tross for begrensningene sykdommen fører med seg. Og de tingene som gjør meg glad er blant annet å være ute i naturen og å gå turer. Derfor prøver jeg å finne balansen mellom aktivitet og hvile slik at jeg kan være så aktiv som jeg overhode klarer.

Jeg har en fantastisk støttende og flott samboer som har vært der for meg siden dag én, og omvendt. Og sammen har vi hundene Lycke (Border Colliemix) og Nani (Alaskan Husky). Den gjengen her gjør sykdommen mye lettere å leve med. Makan til gledesspredere skal man lete lenge etter! 

Takk for at du tok en titt på min lille blogg!